SCHOONMAAK & BEDRIJFSDIENSTEN

voor informatie bel 0341 558 465

Onze diensten

• Schoonmaakonderhoud

• Glasbewassing/gevelreiniging/dakgootreiniging

• Specialistisch Vloeronderhoud/ Tapijtreiniging

• Bouw- en opleverschoonmaak

• Leveren van Sanitaire voorzieningen

• Trappenhuizen/algemene ruimten

Schoonmaakonderhoud

Schone kantoren, schoolgebouwen, zorginstellingen enz. dragen eraan bij dat mensen prettig werken en dat bezoekers zich welkom voelen. Daarnaast werken wij met een op maat gemaakt naar uw wensen werkprogramma. Goede communicatie over data en tijden zijn in onze praktijk het belangrijkst. Door onze ervaring, door te werken met passie en aandacht maken wij voor u graag een schone en prettige werkomgeving om de dag mee te beginnen.

 

 

Glasbewassing/gevelreiniging/dakgootreiniging

Schone gevels en ramen geven een bedrijfspand een hele andere uitstraling.

 

 

Specialistisch Vloeronderhoud/ Tapijtreiniging

De vloer is een belangrijk element in het gebouw en heeft het vaak zwaar te verduren. Het is daarom van belang dat de vloeren op een correcte wijze worden onderhouden. Op het gebied van vloeronderhoud is er voor iedere vloersoort een passende oplossing. Vloeronderhoud is een belangrijk onderdeel van het schoonmaakpakket. Niet alleen de dagelijkse reiniging van vloeren, maar ook het periodiek onderhoud zorgen voor een belangrijke bijdrage aan de uitstraling en levensduur van de vloer.

 

 

Bouw- en opleverschoonmaak

Ook verzorgen wij de opleverschoonmaak na de bouw of verbouwing. Een opleverschoonmaak is een grondige schoonmaak die noodzakelijk is alvorens het reguliere schoonmaakonderhoud van start kan gaan. Bij een dergelijke schoonmaak verwijderen we naast bouwstof bijvoorbeeld ook cementsluier, lijmresten en beschermfolies. Na deze schoonmaak is het gebouw gereed voor in gebruik name. Wij zijn er aan gewend dat de opleverschoonmaak vaak onder tijdsdruk moet gebeuren en hebben hier een flexibel team voor.

 

Leveren van Sanitaire voorzieningen

Bij de hygiëne van het sanitair komt meer kijken dan schoonmaken alleen. De aanwezigheid van goede en gebruiksvriendelijke hulpmiddelen zoals toiletpapier, handzeep en handdoeken spelen hierbij een belangrijke rol. Wij leveren sanitaire voorzieningen, verzorgen het aanvullen ervan en het plaatsen van de bijbehorende apparatuur.

Denk hierbij aan toiletrolautomaten, handdoekautomaten, geurverstuivers, dameshygiёneboxen enz.

 

 

Trappenhuizen/algemene ruimten

Het trappenhuis van een gebouw zorgt voor een goede eerste indruk voor uw klanten. Naast de schoonmaak van trappenhuizen bij bedrijfspanden, verzorgen wij ook de schoonmaak van trappenhuizen in appartementencomplexen. Een fijne thuiskomst begint immers bij de entree. Door te zorgen voor een schone en frisse woonomgeving creëert u meer woon genot.

 

Magistraal Schoonmaak & Bedrijfsdiensten • Copyright 2015. All Rights Reserved