SCHOONMAAK & BEDRIJFSDIENSTEN

voor informatie bel 0341 558 465

Over ons

 

Onze mensen

Wij selecteren en begeleiden onze medewerkers om zelfstandige en trotse professionals te zijn. Voor Magistraal en onze klanten zijn zij het visitekaartje. Wij sturen actief op het behalen van branche-diploma’s. 80% van onze medewerkers heeft een SVS diploma. De komende jaren willen wij dit percentage naar 95% brengen.

 

 

Onze klanten

Naast de dagelijkse monitoring of we onze contractafspraken behalen hebben wij maandelijks overleg met onze opdrachtgever. Om de klant te kunnen ontzorgen is daadwerkelijk contact een absolute voorwaarde. Veranderingen in de beleving en bedrijfsvoering kunnen we direct omzetten in actie in de uitvoering. Twee keer per jaar hebben wij een overleg met de opdrachtgever waarin we nieuwe of aanvullende wensen in kaart brengen. Dat is onze manier om tot productontwikkeling te komen. Niet (be)denken voor de klant, maar het deze vragen en dan vorm geven.

 

 

Onze flexibiliteit

Bij ons geen avond- of weekend doorschakeling naar meldkamers bij Magistraal.  De staf van ons bedrijf is (in wisseldiensten)  24 uur per dag bereikbaar en in staat te reageren op uw vragen. Dat geeft u naast de dagelijkse schoonmaak de zekerheid van een 24/7 dienstverlener die direct kan reageren op calamiteiten of incidenten die vragen om onze inzet.

Magistraal Schoonmaak & Bedrijfsdiensten • Copyright 2015. All Rights Reserved